Speeddating in Hasselt

Dat je Speeddating ervaring in Hasselt een bijzonder leuk avondje uit wordt, dat staat vast. Maar hoe verloopt zo'n speeddate avond en wat mag je er precies van verwachten?

Zo gaat een speeddating in Hasselt er aan toe

Geen speeddate zonder toffe singles natuurlijk. Onze speeddate moderator staat klaar om je te ontvangen in El Bocado in Hasselt. Deze trendy locatie is onze vaste afspraak in Limburg om speeddating te organiseren.

Vergeet je niet aan te melden, want je ontvangt meteen 2 drankbonnetjes. terwijl jij geniet van je drankje wachten wij de andere deelnemers op. En van zodra iedereen ter plaatse is, geeft de moderator een woordje uitleg over het verdere verloop van de avond.

Klaar? Dan gaan we van start!

De speeddating begint...

De dames kiezen een vast tafeltje voor vanavond uit. Ze zijn vast even benieuwd als jij voor hun eerste ontmoeting, dus heren, schuif maar aan!

Gedurende 7 minuten zal je een gezellig praatje maken om een eerste indruk van de persoon tegenover je te krijgen. Die 7 minuten zijn trouwens ruim voldoende, want ongeacht waarover je praat, na 7 minuten weet je al of de vrijgezel tegenover je, iemand is die je beter wil leren kennen. Klikt het, of klikt het niet? Dat is de enige vraag die telt!

En dan slaat de gong...

Bedankt even je gesprekspartner, want het is hoog tijd dat de heren doorschuiven naar een volgend tafeltje. Bij Speeddating in Hasselt zal je zo op 1 avond minstens 7 vrijgezellen uit jouw buurt en van jouw leeftijd ontmoet hebben.

Wat na de speeddating?

Heb je met alle singles een gesprekje van 7 minuten gevoerd? Dan zal een drankje vast wel smaken. Blijf dus gerust nog even napraten aan de bar, want aan sfeer en gezelligheid is er geen gebrek in Brasserie 't Hooghuis.

Van zodra je thuis bent, neem je je notitieblaadje bij de hand. Hier heb je de namen op genoteerd van de vrijgezellen met wie je hebt kennisgemaakt en ook enkele kernwoorden uit de gesprekjes als geheugensteuntje. Zo weet je perfect wie indruk op je gemaakt heeft en wie je graag beter wil leren kennen.

Gewoon even inloggen en dan kan je meteen aanduiden wie je interesse heeft gewekt op de speeddating in Hasselt. De andere deelnemers doen net hetzelfde en wanneer blijkt dat de interesse wederzijds is, dan spreken we van een "match". Enkel bij een wederzijdse match zal je elkaars contactgegevens ontvangen!

Nu moet je dus enkel nog je favoriete vrijgezel contacteren en een afspraakje plannen om elkaar nog beter te leren kennen.

Veel plezier!

Meer weten over speeddating?

Klinkt dit alles veelbelovend en wil je nog meer weten over speeddating in Hasselt, Leuven, Antwerpen of Gent, dan loont het beslist de moeite om ook de SmartVibes website en Facebook pagina te ontdekken.

Je vindt er nog veel meer informatie, leuke tips & trics en enkele reacties van onze singles uit vorige deelnames. En op de Facebook pagina valt bovendien ook geregeld iets leuks te winnen!

Tot snel op onze volgende speeddating in Hasselt?

Go up

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.